Als ondernemer wil je een verpletterende eerste indruk achter laten bij nieuwe klanten. Een professionele website zou hier enorm bij helpen, maar je website is verouderd en je zit niet te wachten op hoge kosten. Met een website abonnement van Lichtjaar hou je de kosten voorspelbaar laag én blijft je website altijd actueel. Zo maak je op ieder moment een verpletterende indruk bij je nieuwe klanten.

Eigenaar Lichtjaar

Offerte

Snel en vrijblijvend

  Veel gestelde vragen

  • Wat zijn de voordelen van een website abonnement?

   Tot nu toe worden de meeste websites als een eenmalig project ontwikkeld. Je betaalt een hoog bedrag. Je webbouwer levert een website. Punt.

   Bij Lichtjaar pakken we dat anders aan. Wij geloven dat een website nooit mag stilstaan. Hier zijn vijf redenen waarom een website als abonnement een veel beter idee is:

   1. Een website die eenmalig wordt ontwikkeld neemt snel af in waarde. Na twee jaar kun je eigenlijk weer opnieuw beginnen. Een website als abonnement stijgt juist in waarde, doordat deze iedere maand actief wordt doorontwikkeld.
   2. Met een website abonnement maak je geen hoge kosten, maar betaal je een voorspelbaar laag maandbedrag. Je houdt meer geld op de bank om je bedrijf gezond te houden.
   3. Met een website abonnement zorg je ervoor dat je webbouwer belang heeft bij jouw succes op lange termijn.
   4. Je krijgt regelmatig persoonlijke begeleiding en advies om je website te verbeteren.
   5. Je speelt snel in op nieuwe ontwikkelingen, zonder onverwachte extra kosten.
   Offerte aanvragen
  • Hoe hou je de prijs zo laag?

   Bij Lichtjaar is de prijs voor een website abonnement laag, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit. Dat doen we zo:

   1. Wij vinden het wiel niet opnieuw uit. Alle hoofdonderdelen van je nieuwe website staan dus al klaar. We hergebruiken zo veel mogelijk onderdelen steeds opnieuw en houden daardoor de prijs laag. We passen de site natuurlijk wel helemaal aan op basis van jouw unieke huisstijl. Aan de buitenkant zie je daar niets van!
   2. Je betaalt niet voor de (door)ontwikkeling van nieuwe modules. Alles wat we voor andere klanten ontwikkelen is automatisch ook beschikbaar voor jou.
   3. Lichtjaar werkt 100% online. Je betaalt niet mee aan een groot kantoor en een duur wagenpark.
   Offerte aanvragen
  • Wat gebeurt er als ik mijn website opzeg?

   Ben ik mijn website kwijt als ik mijn abonnement opzeg?

   Het lichtjaar abonnement is maandelijks opzegbaar. Na een jaar ben je volledig eigenaar van je website. Iedereen die het abonnement een jaar of langer heeft doorlopen is dus vrij om de website mee te nemen naar een andere leverancier.

   En wist je dat je je Lichtjaar abonnement op ieder moment kunt pauzeren? Je betaalt dan alleen voor het ‘in de lucht houden’ van je website. Als je onverwachts krap bij kas komt ben je flexibel enhou je toch grip op je website kosten.

   Offerte aanvragen